Top 10 Questions of MPPSC (2018)

0
533
top 10 question of mbbsc

          Top 10 Questions of MPPSC (2018)

Hello, friends welcome back to our website Balaghatmedia.com now you will get a golden question of MPPSC which were asked many times in that examination.Top 10 Questions of MPPSC (2018)

1. How many districts are in MP.

ANSWER:- 51

2. What is the area of MP?

ANSWER:- 308, 252km square

3. By area, MP is in which place?

ANSWER:- 2nd

4.What is the population of MP?

ANSWER:- 73 million (According to 2011 serve)

5. By population, MP has which rank?

ANSWER: –5th

6. Which is the cleanest city in MP?

ANSWER: –Indore

7. Where is the High court situated in Mp?

ANSWER:- Jabalpur

8. Which production is more in MP?

ANSWER:- Rice and Soybean

9. MP has how many division (संभाग)?

ANSWER: –10

10. Till 2011 how many posts were in MP?

ANSWER:- 342

One more bonus question is (When MP is formed?)

ANSWER:- 1 November 1956.

Thanks for these Top 10 Questions of MPPSC (2018) and for more information please connect with us on balaghatmedia.com Jay Hind